Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΙατρικά θέματαGadgetsΔιατηρήστε με ένα βιοενεργειακό βραχιόλι την υγεία σας

Διατηρήστε με ένα βιοενεργειακό βραχιόλι την υγεία σας

Διατηρήστε με ένα βιοενεργειακό βραχιόλι την υγεία σας. Μπορούν τα βιοενεργειακά βραχιόλια να βοηθήσουν, με κάποιο τρόπο, την υγεία σας; 

Βιοενεργειακά βραχιόλια

Κάθε αντικείμενο σε αυτόν τον πλανήτη, είτε είναι ζωντανό είτε άψυχο, έχει μια ηλεκτρική συχνότητα που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια. Η ηλεκτρική συχνότητα μετράται από την καταμέτρηση του αριθμού των εμφανίσεων μιας επαναλαμβανόμενης ροής του ρεύματος ανά δευτερόλεπτο. Η μονάδα αυτή ονομάζεται Hertz (Hz) και για ευκολία ορίζεται σε πολλαπλάσιες μονάδες, όπως: KHz, MHz, GHz και THz.

Όταν αναφερόμαστε σε ζωντανούς οργανισμούς η σωστή μονάδα μέτρησης συχνότητας είναι τα Megahertz MHz, η οποία ισούται με 106 Hz.

Η γενική συχνότητα του ανθρώπου είναι εντός της περιοχής από 62-72 Hz, στην οποία διατηρείται η υγεία και όταν πέφτει σε χαμηλότερα επίπεδα διευκολύνεται η εμφάνιση ποικίλων ασθενειών. Όταν η συχνότητα πέφτει, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε κίνδυνο. Για παράδειγμα, στο επίπεδο των 58 Hz, ασθένειες, όπως το κρυολόγημα και η γρίπη είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν. Σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα (42 Hz) εμφανίζεται ο καρκίνος σε ανθρώπους.  Οι παθογόνοι παράγοντες, τα σωματίδια, η ακτινοβολία, τα μεταποιημένα και κονσερβοποιημένα τρόφιμα τείνουν να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό την υγιή συχνότητα ενός ατόμου.

Το βιοενεργειακό βραχιόλι συστήνουν, παγκοσμίως, γιατροί, γυμναστές, αθλητές και εκατομμύρια άνθρωποι που είδαν βελτίωση στην υγεία τους και απέκτησαν ευεξία, δύναμη, αντοχή, αλλά και στυλ.


Σε ποιες παθήσεις βοηθά το ενεργειακό βραχιόλι

  • Σε μυϊκούς πόνους, χρόνιες παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα. Η βελτίωση είναι αισθητή από τις πρώτες κιόλας δυο εβδομάδες. Σταδιακά μειώνονται οι μυϊκοί πόνοι από χρόνιες παθήσεις, όπως αρθρίτιδα, ινομυαλγία, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, βλάβη στο ισχιακό νεύρο και σε αρθρώσεις και άλλα…
  • Στην αύξηση της δύναμης και της αντοχής. Όσοι φορούν το βιοενεργειακό βραχιόλι σηκώνουν περισσότερα κιλά και έχουν μεγαλύτερη αντοχή σε οποιαδήποτε σωματική άσκηση κάνουν.
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του οργανισμού. Αυξάνει την ευλυγισία, ελαττώνει τους πόνους από τα άλατα και τη δυσκαμψία και ξεμπλοκάρονται οι μυς  από μια ψύξη ή ένα λουμπάγκο.
  • Εκτός από την αισθητή μείωση του πόνου οι χρήστες της Βιοενεργειακής Τεχνολογίας αναφέρουν βελτίωση στη δύναμη, την ισορροπία, στην ενέργειά τους και βελτιωμένη απόδοση σε πολλά αθλήματα όπως: γυμναστική, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, γκολφ, τρέξιμο, αερόβια άσκηση κ.τ.λ.

Το βιοενεργιακό βραχιόλι φοριέται παγκοσμίως

  • Στην Αμερική

Γνωστοί αθλητές το φορούν διαρκώς.

Γιατροί διαπιστώνουν ότι το βιοενεργειακό βραχιόλι βοηθάει σε πολλές θεραπείες.

  • Στην Ιαπωνία

Το φορούν για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στο γκολφ, για καλύτερη ευστοχία, ευλυγισία και δύναμη και ταχύτερα αντανακλαστικά.

  • Στην Γερμανία

Αθλητές φορούν και συστήνουν το βραχιόλι. Επίσης, γιατροί συστήνουν το βραχιόλι στους ασθενείς τους για να βοηθηθούν στην θεραπεία τους, αλλά και για να έχουν καλύτερη υγεία.

  • Στην Ρωσία

Οι αθλητές φορούν το βραχιόλι για καλύτερες επιδόσεις. Εκτιμούν ιδιαίτερα την αισθητική του και το θεωρούν μεταξύ άλλων σαν ένα απαραίτητο συμπλήρωμα μια όμορφης εμφάνισης.

  • Στην Ελλάδα

Το βιοενεργειακό βραχιόλι ήδη φοριέται από αθλητές και επώνυμους από όλους τους χώρους.

  • Βελτιώνει την αισθητική παρουσία
  • Διατηρεί την υγεία
  • Βελτιώνει τις αντοχές

Πώς δρα το βιοενεργειακό βραχιόλι

Υπάρχουν πράγματα που μας επηρεάζουν και τα βλέπουμε. Όμως, υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μας επηρεάζουν αόρατα και χωρίς, να τα αισθανόμαστε. Μέσα μας κάθε στιγμή συμβαίνουν πολλές βιοχημικές αντιδράσεις. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από κύτταρα που πρέπει να λειτουργήσουν αρμονικά μεταξύ τους και να συνεργαστούν για να λειτουργήσει το κάθε όργανο.

Εξωτερικοί παράγοντες, αλλά και εσωτερικοί, διαρκώς, έχουν την τάση να μας αποσυντονίζουν. Καθισιό, κακή διατροφή δε βοηθούν τον οργανισμό να καθαρίσει τα υπολείμματα της καύσης των συστατικών που γίνεται κάθε στιγμή στα κύτταρα, αντίθετα τον επιβαρύνουν. Άλατα από το νερό που πίνουμε ή από τις βιοχημικές αντιδράσεις που γίνονται κάθε στιγμή μέσα μας, δυσκολεύουν καθημερινά τις κινήσεις μας και μας κάνουν να βαραίνουμε, ακόμα, περισσότερο.

Το βιοενεργειακό βραχιόλι επιταχύνει τον ενεργειακό τομέα μας, εξαλείφοντας τα περιστασιακά ή και μόνιμα αρνητικά φορτία από το σώμα μας, και το εξισορροπεί.

Είμαστε όλοι ηλεκτρομαγνητικά όντα. Το ανθρώπινο σώμα λαμβάνει υπόψη την ηλεκτρική αγωγιμότητα του σώματος, στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το περιβάλλον του, την οποία προσελκύει το σώμα μας.

Συχνότητα ορίζεται ως μια μετρήσιμη μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας, που είναι σταθερή μεταξύ δύο σημείων. Αν υπάρχει μια συχνότητα, υπάρχει, επίσης, ένα ηλεκτρομαγνητικό δυναμικό. Είμαστε επηρεαζόμενοι από την μαγνητική δραστηριότητα (ή έλξης), από τις συχνότητες που περιβάλλουν την καθημερινή μας ζωή και επηρεάζουν την καλή διαβίωσή μας. Όλα έχουν μια ηλεκτρική συχνότητα που μπορεί να μετρηθεί σε Hertz. Όλα τα συστήματα βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Κάθε κύτταρο στο σώμα μας παράγει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ολόκληρο το σύμπαν αποτελείται από ενέργεια, κάθε πέτρα, κάθε πλάσμα ακόμη και η ίδια η γη. Συνθετική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δεν είναι η μόνη πηγή διάσπαρτων φωτονίων στο περιβάλλον. Το πρόβλημα, τώρα, είναι τα ανησυχητικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία ενέργειας, που στο παρελθόν δεν υπήρχαν, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι φούρνοι μικροκυμάτων, οι ηλεκτρομαγνητικοί υπολογιστές, και πολλά άλλα …

Ο επιστήμονας Nikola Tesla με την έρευνά του ανακάλυψε ότι αν εξαλειφθούν οι εξωτερικές συχνότητες που επηρεάζουν το σώμα μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αντοχή έναντι των ασθενειών. Το βιοενεργειακό βραχιόλι εμποδίζει την διείσδυση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο σώμα μας. Έτσι, η φυσική ισορροπία σε κυτταρικό επίπεδο αποκαθίσταται. Τα βιοενεργειακά βραχιόλια επαναφέρουν το σώμα σας πίσω στην αρχική ισορροπία.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Συνδυάστε το βιοενεργειακό βραχιόλι με το να πίνετε ένα ποτήρι νερό με μισό κουταλάκι μαγειρικής σόδας, αν επιτρέπεται, από τον γιατρό σας. Η μαγειρική σόδα είναι ένας καλός ηλεκτρολύτης που θα βοηθήσει την λειτουργία του βιοενεργειακού βραχιολιού, ειδικά αν έχετε χαμηλό νάτριο.
  • Άλλους σημαντικούς ηλεκτρολύτες, όπως, το κάλιο μπορείτε να τους πάρετε από φρούτα, όπως τις ώριμες μπανάνες και κυρίως, τις φρέσκιες ωμές σαλάτες (Μαρούλι, Λάχανο, Καρότο, Κρεμμύδι, Μαϊντανός κ.α. τα οποία μπορείτε να καταναλώνετε αντί ενός μαγειρεμένου γεύματος, σαν πρόγευμα ή σα δείπνο).
  • Όλοι γνωρίζεται ότι η ισορροπία στο ph του σώματος είναι βασική προϋπόθεση για την διατήρηση της υγείας.
  • Τα βιοενεργειακά βραχιόλια πρέπει να είναι συμβατά με τους βηματοδότες.

Είναι όλα τα βιοενεργειακά βραχιόλια αποτελεσματικά;

Τα μεταλλικά κράματα που χρησιμοποιούνται στα βιοενεργειακά βραχιόλια πρέπει να επιλέγονται για την ικανότητά τους να διατηρούν τις συχνότητες. Επειδή ένα ανθρώπινο σώμα, όπως, αποδεικνύεται από το ΗΚΓ-ηλεκτροκαρδιογράφημα, τα εγκεφαλικά κύματα, κ.λπ. χρησιμοποιεί, σαφώς, ηλεκτρικά φορτία στη λειτουργία του, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η συχνότητα και η ηλεκτρική ενέργεια είναι σημαντικές για την υγεία μας και η αποτελεσματικότητά τους πρέπει να είναι πιστοποιημένη.

Τα κατάλληλα προϊόντα για την υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για την υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Home

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ