Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕσάς σας αρέσει να μπανίζετε;

Εσάς σας αρέσει να μπανίζετε;

Το οφθαλμόλουτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…


Οφθαλμόλουτρο είναι μια πράξη στην οποία ένας άνδρας ή μια γυναίκα μπορεί να κοιτάει και να χαζεύει, να μπανίζει κάποια/ -ον εκτός βέβαια από την/τον συντρόφο του/της… Σε πορνό (είτε από τον υπολογιστή, είτε από το laptop, είτε από το smartphone, είτε στην τηλεόραση, είτε σε DVD), σε φωτογραφίες, στο δρόμο, στο εστιατόριο, στην καφετέρια, στο Facebook και σε όλα τα socialmedia, στο αυτοκίνητο, στην τουαλέτα με περιοδικό και με όποιο άλλο τρόπο μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Οι περισσότεροι δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα αν ο ή η σύντροφός τους «ξενοκοιτάζει» και οι πιο προοδευτικοί λένε μάλιστα ότι το οφθαλμόλουτρο είναι μια ανάσα αναγκαία και δε θα έπρεπε να πειράζει κανέναν.


Διαφορές οφθαλμόλουτρου σε γυναίκες και άντρες

Γυναίκες

Οι ερωτευμένες γυναίκες δεν θα κάνουν ποτέ οφθαλμόλουτρο με εξαίρεση όταν οι σύντροφοί τους τις στενοχωρούν. Όταν καταλάβουν πως οι σύντροφοί τους κάνουν οφθαλμόλουτρο αρχίζουν την κρεβατομουρμούρα, γι΄αυτό καλό θα ήταν οι άντρες να σταματήσουν να τους δίνουν δικαιώματα ή να το κάνουν το οφθαλμόλουτρο χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι. Οι άπιστες γυναίκες δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή αν οι σύντροφοί τους ξενοκοιτάζουν αφού κι αυτές το κάνουν συνεχώς.

Άνδρες

Οι άνδρες είτε ερωτευμένοι είναι είτε όχι, θεωρούν κάτι το φυσιολογικό το οφθαλμόλουτρο. Αυτό σημαίνει ότι θα το κάνουν πάντα αλλά δε θα δεχθούν πότε να το κάνει η σύντροφός τους. Γι’ αυτό το κάνουν πάντα αλλά κρυφά.
Οι άπιστοι θα το κάνουν και μπροστά στην σύντροφό τους και δεν θα δεχτούν να ακούσουν λέξη. Θεωρούν ότι είναι ανδρική ανάγκη… Ε, καλά δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες θα το ανεχθούν!


Συμβουλές για ασφαλές οφθαλμόλουτρο

1. Κάντε το οφθαλμόλουτρο διακριτικά και όχι με τα μάτια πεταγμένα έξω και το στόμα ανοιχτό.

2. Όταν περνάει το “θέαμα” από μπροστά σας μην γυρνάτε επί τόπου το κεφάλι. Μόνο τα μάτια χρησιμοποιήστε και όταν με το καλό απομακρυνθεί από το πλάι σας γυρίστε το κεφάλι και απολαύστε το ”θέαμα”.

3. Να φοράτε μαύρα γυαλιά όταν παρακολουθείτε.

4. Αν είστε με την ή τον σύντροφό σας την ώρα που περνάει το ”θέαμα” μην καρφωθείτε. Αγκαλιάστε τον ή την σύντροφό σας την στιγμή που θα σας προσπεράσει το “θέαμα” και απολαύστε το άνετα, χωρίς γκρίνια και χωρίς μουρμούρα ρίχνοντας ”στάχτη στα μάτια”.

Διαβάστε, επίσης,

Απιστίες γυναικών

Θέλετε να ρίξετε μία εικοσάρα στην αγκαλιά σας;

Εσείς καβγαδίζετε;

Κόλπα για να καταλάβετε την απιστία των αντρών

Μην παραδεχτείτε ποτέ την απιστία σας

Άπιστα επαγγέλματα

Το φάρμακο που θεραπεύει την απιστία των αντρών

Η επιτυχία πάει με την απιστία

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ