Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΚρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες

Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες

Αναδόμηση του δέρματος

Αν ο χρόνος έχει αφήσει σημάδια, αν έχετε ραγάδες από την εγκυμοσύνη ή από αυξομειώσεις του βάρους χρησιμοποιήσετε μια κρέμα σώματος που επιταχύνει την αναδόμηση, τονώνει και τρέφει το δέρμα.

Το σιτέλαιο χρησιμοποιείται για τη λεύκη, τη δερματίτιδα, για λάμψη, για αντιγήρανση και για θεραπεία των ουλών και των ραγάδων.

Το σιτέλαιο, προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου του σιταριού. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλει στην αντιμετώπιση δύσκολων δερματοπαθειών. Μερικές από αυτές είναι, η δερματίτιδα, το έκζεμα και η ψωρίαση. Συμβάλει επίσης, στην αντιμετώπιση της λεύκης. Επουλώνει έλκη και εγκαύματα, καθώς και ουλές. Ενυδατώνει πλήρως το ξηρό δέρμα. Συντελεί στην καλή κυκλοφορία του αίματος, εφόσον το απλώσουμε στην πάσχουσα περιοχή. Βελτιώνει την συνολική καρδιακή λειτουργία και ενισχύει το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα. Βοηθά στον έλεγχο της χοληστερίνης. Έχει αντιγηραντική δράση καθώς βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας και των κατεστραμμένων κυττάρων από την ηλιακή ακτινοβολία


Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες EMEDI BIO 

Περιέχει βάση κρέμας σώματος, αμυγδαλέλαιο, σιτέλαιο, αιθέριο έλαιο λεβάντας, αιθέριο έλαιο από άνθη νεραντζιάς, αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου 

Χρησιμοποιείτε την κρέμα μετά από ένα καλό ντους αφού στεγνώσετε καλά το δέρμα σας.

Όσο πιο συχνά την χρησιμοποιείτε τόσο πιο καλά.

  BIO

Κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες EMEDI BIO 

Είναι αποτελεσματική κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες  για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά καλλυντικά που δεν περιέχουν πρόσθετα parabens και sulfate και να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Σε χρήση νέου καλλυντικού, συνιστάται να κάνετε ένα ‘mini-patch test’ με την εφαρμογή της ουσίας στον έσω αγκώνα ή στον καρπό για 24 ώρες και την παρατήρηση για τυχόν αντιδράσεις.

Να βάζετε την χειροποίητη, βιολογική κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες όσο πιο συχνά γίνεται.Η δοσολογία και η συχνότητα μεταβάλλεται ανάλογα με την βαρύτητα.

Φυλάξτε την κρέμα σώματος για ουλές και ραγάδες EMEDI BIO  στα γυάλινα βάζα που είναι αδιαφανή και κλείνουν ερμητικά.

Να την καταναλώνετε πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως.

Να χρησιμοποιείτε μόνο πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που δεν έχουν φυτοφάρμακα και χημικά.

Να το διατηρείτε σε δροσερό μέρος και να το κλείνετε αεροστεγώς.

Επικοινωνήστε με την  EMEDI για να σας  προμηθεύσουμε με τις εξατομικευμένες χειροποίητες κρέμες προσώπου και σώματος EMEDI BIO (00306974639366).

Ζητήστε από την EMEDI να σας παρασκευάζει την εξατομικευμένη, βιολογική, θεραπευτική, κρέμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας…

Μπορείτε να μας στείλετε και μια φωτογραφία σας και ένα ιστορικό των αναγκών του δέρματός σας 

EMEDI BIO

  BIO

Διαβάστε, επίσης,

Χρήσιμες πληροφορίες για τα σιτηρά

Τριχόπτωση

Κρέμα προσώπου με γανόδερμα

Έξυπνοι τρόποι να μειώσετε τις ρυτίδες σας

Θεραπεία προσώπου με ζωντανά σαλιγκάρια

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ