Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιατροφήΘέλετε να χάσετε βάρος πριν τις διακοπές;

Θέλετε να χάσετε βάρος πριν τις διακοπές;

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε τη δίαιτα

Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από το έξτρα βάρος που πήρατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Μπείτε τώρα σε ένα πρόγραμμα απώλεια βάρους για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή. Το καλοκαίρι είναι κοντά!

Αν ξεκινήσετε τώρα χάνοντας ένα κιλό την εβδομάδα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσετε μόνιμα αποτελέσματα.

Θέστε λοιπόν ρεαλιστικούς στόχους και ξεκινήσετε την προσπάθεια απώλειας βάρους άμεσα, και όχι λίγες εβδομάδες πριν τις διακοπές σας.

-«Κόψτε» κάτι από το πιάτο σας: Όσο μικρότερη είναι η ποσότητα φαγητού που τρώτε, τόσο λιγότερες θα είναι και οι θερμίδες που θα πάρετε. Ξεκινήστε λοιπόν να μειώνετε σταδιακά το μέγεθος της μερίδας σας και μη ξεχνάτε να συνοδεύετε το φαγητό σας με σαλάτα καθώς, λόγω της περιεκτικότητάς της σε φυτικές ίνες, θα βοηθήσει στο να νιώθετε χορτάτοι.

-Ασκηθείτε: Ένα από τα πλεονεκτήματα της περιόδου που διανύουμε είναι το γεγονός ότι σας δίνεται η δυνατότητα να επιδοθείτε σε ακόμη περισσότερες μορφές σωματικής δραστηριότητας. Βάλτε λοιπόν σαν στόχο τα τουλάχιστον 30 λεπτά οποιασδήποτε μορφής άσκησης τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδες, εκμεταλλευτείτε τις μακράς διαρκείας ημέρες που έρχονται, ξυπνήστε μία ώρα νωρίτερα και κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Η ποδηλασία, το τρέξιμο, το κολύμπι, το έντονο περπάτημα, ο χορός, αποτελούν μερικές από τις δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες και να κάνετε σταδιακά το σώμα σας να δείχνει πιο αδύνατο και σφριγηλό.

Διαβάστε, επίσης,

Η δίαιτα των 10 ημερών

Τα μυστικά για το τέλειο σώμα

Τα καλύτερα κόλπα για να χάσετε γρήγορα βάρος

Ξεκινάω πάλι δίαιτα

Όταν κολλάει η ζυγαριά παρά τη δίαιτα

H καλύτερη δίαιτα

Κάψτε το λίπος σας τρώγοντας

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ