Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑπαλλαγείτε από τις καρκινογόνες ουσίες στο σπίτι σας

Απαλλαγείτε από τις καρκινογόνες ουσίες στο σπίτι σας

Ποια καρκινογόνα πρέπει να ξεφορτωθείτε άμεσα από το σπίτι σας

Χημικές ουσίες που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας και πρέπει να ξεφορτωθείτε:

Χημικές ουσίες, όπως η φορμαλδεΰδη, το νιτροβενζόλιο και το χλωριούχο μεθυλένιο είναι όλα καρκινογόνα που βρίσκονται σε είδη καθημερινής χρήσης, όπως καουτσούκ, πλαστικά, χρώματα, αρώματα και σαμπουάν.

Ξεφορτωθείτε τα και μην τα βάλετε ξανά στο σπίτι σας!

Διώξτε τον καρκίνο από το σπίτι σας!

Πετάξτε γρήγορα τα παρακάτω:

1. Αρωματικά χώρου

Πολλοί αποσμητικά χώρου έχουν καρκινογόνες ουσίες, πτητικές οργανικές ενώσεις και  τοξίνες, όπως φθαλικούς εστέρες. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να επιδεινώσουν το άσθμα, την αναπαραγωγική ικανότητα και να προκαλέσουν καρκίνο. Τα αποσμητικά χώρου είναι  τοξικά και επικίνδυνα, Αντικαταστήστε τα με φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια.

2. Κεριά

Το 40 τοις εκατό των κεριών στην αγορά περιέχουν μόλυβδο μέσα στα φυτίλια τους. Τα αρωματικά έλαια μαλακώνουντο κερί, έτσι ώστε οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μόλυβδο για να κάνουν τα φυτίλια σταθερότερα. Ένα κερί με φυτίλι από μόλυβδο είναι επικίνδυνο για τα παιδιά και συμβάλει σε ορμονικές διαταραχές, προβλήματα συμπεριφοράς, μαθησιακές δυσκολίες, και πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Φτιάξτε δικά σας κεριά με φυτίλι από βαμβάκι.

3. Καλλιτεχνικά υλικά

Κόλλες, καουτσούκ, ακρυλικά χρώματα και διαλύτες, και ανεξίτηλοι μαρκαδόροι περιέχουν χημικές ουσίες που συνδέονται με αλλεργίες, βλάβη των οργάνων, και καρκίνο. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε τοξίνες λόγω του υψηλότερου μεταβολισμού τους, και το ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα. Βρείτε μη τοξικές και οικολογικές εναλλακτικές λύσεις για τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες.

4. Σαμπουάν

Τα σαμπουάν του εμπορίου έχουν πάρα πολλά τοξικά συστατικά. Φτιάξτε τα δικά σας σαμπουάν ή αναζητείστε τα βιολογικά.

5. Αντιιδρωτικά

Τα περισσότερα συμβατικά αποσμητικά και αντιιδρωτικά περιέχουν διάφορα συστατικά που σχετίζονται με τον καρκίνο. Τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά επιτρέπουν τη δυνατότητα απορρόφησης των επιβλαβών χημικών ουσιών μέσω του δέρματος. Φτιάξτε τα δικά σας αποσμητικά και αντιιδρωτικά!

6. Οι κουρτίνες ντους

Οι πλαστικές κουρτίνες ντους εκλύουν τοξικές χημικές ουσίες όχι μόνο σε ντους ή το μπάνιο σας, αλλά και στο περιβάλλον, και εκπέμπουν επιβλαβείς χημικές ουσίες που ονομάζονται πτητικές οργανικές χημικές ουσίες.

Ξεφορτωθείτε αυτά τα προϊόντα από το σπίτι σας για να βρείτε την υγεία σας!

Διαβάστε, επίσης,

Τα πλαστικά είναι υπεύθυνα για πολλές ασθένειες

Οι κανόνες υγιεινής για τα τρόφιμα

Η μαγειρική σόδα σαν φάρμακο

Τα μαγειρικά σας σκεύη υπεύθυνα για την πρόωρη εμμηνόπαυση

Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα με τοξικές ουσίες

Γιατί πρέπει να προτιμούμε τις φυσικές ιατρικές θεραπείες

Αφρόλουτρο σοκολάτα και φράουλα

Χρήσιμες συμβουλές για καλή υγεία

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε βιολογικά καλλυντικά

Γνωστοί παράγοντες που προκαλούν καρκίνο

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ