Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΠότε η μαγειρική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο

Πότε η μαγειρική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο

Μπορεί η βιολογική σόδα να θεραπεύσει τον καρκίνο;

 

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας, που ονομάζεται candida albicans, και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση όξινου ανθρακικού νατρίου, είπε ο Tulio Simoncini.

Ο Simoncini Ιταλός Ογκολόγος στη Ρώμη, ανέπτυξε τη θεωρία ότι όλα τα είδη του καρκίνου προκαλούνται αποκλειστικά από έναν μύκητα που ονομάζεται Candida albicans.

Και βρήκε την πιο απλή και αποτελεσματική θεραπεία: Αλκαλοποίηση του σώματος και των όγκων με διττανθρακικό νάτριο, για την αντιμετώπιση της κάντιντα, συρρίκνωση του όγκου και αποτροπή των μεταστάσεων.

Το όξινο pH είναι γνωστό ότι συνδέεται με τον καρκίνο.

Το διττανθρακικό νάτριο μπορεί να αλκαλιοποιήσει το σώμα σας. Χρησιμοποιείται, άλλωστε ως αντιόξινο.

Τα ευεργετικά βακτήρια στο έντερο σας είναι γνωστό ότι κατευθύνουν έως 85 τοις εκατό της ανοσοαπόκρισης του σώματος, για να απελευθερωθούν βιταμίνες κατά του καρκίνου (όπως βιοτίνη, Β-12, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Κ) από τα τρόφιμα και για την παραγωγή βουτυρικού νάτριου, που κάνει τα καρκινικά κύτταρα να αυτοκαταστρέφονται.

Τα ευεργετικά βακτήρια δεν λειτουργούν καλά αν η οξύτητα του εντέρου αυξάνεται.

Τη νύχτα όταν κοιμόμαστε, τα ευεργετικά βακτήρια μπορούν να χωνέψουν μεγάλες ποσότητες μικροβίων, μυκήτων και ζύμες που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας με το φαγητό σας. Στην πραγματικότητα, το αγαπημένο τους φαγητό είναι η μαγιά ή μύκητες Candida albicans.

Πώς, λοιπόν, μπορεί η candida να προκαλέσει  καρκίνο;

Η Candida albicans είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να ξεφύγει από το έντερο και να ταξιδέψει στο σώμα με τη ροή του αίματος. Το έλαιο ρίγανης και η κανέλα μπορούν να σκοτώσουν τη μαγιά στην κυκλοφορία του αίματος. Περίπου το 25 τοις εκατό του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 βελτιώνεται με την κανέλα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μύκητας βρίσκεται στις εξωτερικές μεμβράνες των κυττάρων, εμποδίζοντας τις κρίσιμες θέσεις των υποδοχέων να λειτουργούν σωστά, στην περίπτωση του διαβήτη και αυτές οι θέσεις υποδοχέων είναι για την ινσουλίνη. Ωστόσο, η candida επίσης παράγει ένα προϊόν μεταβολικό από σάκχαρα και γι΄αυτό οι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα  σακχάρου στο αίμα αναπτύσσουν συχνότερα καρκίνο και επιβιώνουν λιγότερο.

Οι ζύμες σαν την candida είναι αναερόβιες και αυτό σημαίνει ότι παράγουν ενέργεια απουσία του οξυγόνου. Μόλις με το αίμα αποικήσουν ορισμένες τοπικές περιοχές του σώματος και μειωθούν σημαντικά τα επίπεδα του οξυγόνου σε αυτές τις περιοχές παράγουν ενέργεια. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται και από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, επίσης, δεν χρησιμοποιούν οξυγόνο για να παράγουν ενέργεια.

Οι γυναίκες που παίρνουν συχνά αντιβιοτικά (περισσότερες από 25 φορές στη διάρκεια της ζωής τους) έχουν διπλάσιο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού. Με τα αντιβιοτικά τα φιλικά βακτήρια μειώνονται επιτρέποντας στην Candida να αναπτυχθεί στο έντερο και να περάσει στην κυκλοφορία του αίματος. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα γίνεται αδύναμο και έτσι αναπτύσσονται τα καρκινικά κύτταρα.

Ο Δρ Simoncini θεωρεί ότι ο καρκίνος προκαλείται από το μύκητα, candida albicans. Η θεραπεία του είναι η αλκαλοποίηση του οργανισμού για να δημιουργηθούν συνθήκες υπό τις οποίες η candida δεν μπορεί να ευδοκιμήσει και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το διττανθρακικό νάτριο, δηλαδή τη μαγειρική σόδα.

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο 

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο 

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα  για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Η μαγειρική σόδα σαν φάρμακο

Είναι η σόδα φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου;

Η βασική αιτία του καρκίνου

Συνταγές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι πίνουν νερό με λεμόνι

Η καλύτερη διατροφή για να έχετε την υγεία σας

Ο καρκίνος θεραπεύεται μόνο με φυσικά μέσα

Χάσμα ανιότων

Φτιάξτε μόνοι σας αλκαλικό νερό

Θεραπεία της περιοδοντίτιδας με λεμόνια

Τα οφέλη όταν πίνετε νερό με λεμόνι

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Πώς το όξινο pH στο σώμα συνδέεται με τον καρκίνο

Απλοί τρόποι για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Αλκαλοποίηση οργανισμού για απώλεια βάρους

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Οι καλύτερες τροφές για αλκαλοποίηση του οργανισμού

Οζονοθεραπεία

Τα πικρά θεραπεύουν τον καρκίνο

Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα

Η μεγάλη αλήθεια για τη θεραπεία του καρκίνου

Τα προβιοτικά προστατεύουν από τον καρκίνο

Καντιτίαση

Η λίστα με τα φιλικά βακτήρια

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι. Κρέμα βρώμης με γάλα αμυγδάλου, καραμελωμένο αχλάδι, αμύγδαλο φιλέ, κανέλα και σιρόπι σφενδάμου Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ