Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΚρέμα για να μεγαλώσετε το πέος σας

Κρέμα για να μεγαλώσετε το πέος σας

Η φροντίδα των σεξουαλικών οργάνων είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες

Για τους άνδρες το πέος τους είναι σύμβολο του ανδρισμού και πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό για ευχάριστο σεξ.

Τα καλύτερα προϊόντα για να αποκτήσετε ισχυρό, μεγαλύτερο πέος και καλύτερη στύση

Κρέμα φυσική για να μεγαλώσετε το πέος σας

Συστατικά φυσικής κρέμας για να μεγαλώσετε το πέος σας

  • Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ακόμα και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως τα ωμέγα λιπαρά οξέα. Το ελαιόλαδο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή με τακτικό μασάζ του πέους και το διατηρεί απαλό.

  • Έλαιο λεβάντας

Καταπραΰνει τους μυς και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Μπορεί να αναμιχθεί με λίγο ελαιόλαδο και βελτιώνει τη δύναμη του πέους.

  • Έλαιο από σανδαλόξυλο

Οι καταπραϋντικές και θεραπευτικές ιδιότητες του σανδαλόξυλου είναι γνωστές. Αυξάνει τη ροή του αίματος και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. 

  • Έλαιο Emu ή έλαιο στρουθοκάμηλου

Χρησιμοποιείται για την επούλωση του δέρματος και των ιστών και είναι το καλύτερο λιπαντικό!!! 

  • Αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου

Το έλαιο δενδρολίβανου αναμειγνύεται με λίγο λάδι βάσης και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, μαζί με ένα καλό μασάζ.

  • Αμυγδαλέλαιο

Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ιδίως ψευδάργυρο που είναι καλός για την υγεία του πέους. Το μασάζ βοηθάει να απορροφάται η κρέμα από το δέρμα του πέους και τους μυς για να λαμβάνετε τα μέγιστα οφέλη.

  • Έλαιο λιναριού

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την ελαστικότητα της κυτταρικής μεμβράνης όλων των κυττάρων του σώματος. Μπορούν, επίσης, να προστατεύουν από τη μη φυσιολογική πήξη του αίματος και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα αυξημένα επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στη δίαιτα αυξάνουν την ευελιξία των ερυθρών αιμοσφαιρίων για τη διέλευση μέσα από τα τριχοειδή αγγεία και τα αιμοφόρα αγγεία εντός τριών μόνο ημερών και μειώνουν τους θρόμβους (την συγκόλληση των αιμοπεταλίων του αίματος) και αυξάνουν την ροή του αίματος του πέους.

  • Αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου

Το αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

  • Εκχύλισμα Epimedium

Ενισχύει τη ροή του αίματος μέσα στο πέος, αυξάνοντας τη σεξουαλική αίσθηση και επηρεάζει άμεσα την τεστοστερόνη που βελτιώνει τη σεξουαλική ορμή. Η ικαριίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, ενισχύοντας έτσι τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και ιδιαίτερα στο πέος. Στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται, συνήθως, για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

  • Έλαιο Gingo Biloba

Το Ginkgo Biloba βελτιώνει τη ροή του αίματος, βελτιώνοντας έτσι την στύση. Προκαλεί καλύτερη κυκλοφορία και οξυγόνωση και θεραπεύει την ανικανότητα στους άνδρες.

  • Εκχύλισμα Ginseng 

Το Ginseng είναι αφροδισιακό από τους αρχαίους χρόνους. Το Ginseng αναζωογονεί τα αδύναμα σώματα και αυξάνει την ενέργεια. Ενώ ενεργοποιεί το σώμα, ένα ισχυρό συστατικό του, το ginsenoside τροποποιεί τη ροή του αίματος στο πέος και τον εγκέφαλο, σταματώντας έτσι την πρώιμη εκσπερμάτωση και θεραπεύοντας την  ανικανότητα.

  • Αιθέριο έλαιο Piper Nigrum

Το Bioperine είναι ένα εκχύλισμα από τους καρπούς του φυτού μαύρο πιπέρι (Piper nigrum L ) ή το μεγάλο φυτό πιπέρι ( Piper longum L). Αυξάνει σημαντικά την βιοδιαθεσιμότητα τροφών, βοτάνων και συμπληρωμάτων διατροφής και τοπικά προκαλεί αγγειοδιαστολή και αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα.

  • Εκχύλισμα Damiana 

Η Νταμιάνα ή Δαμιάνα (Turnera Diffusa) παραδοσιακά  χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό. Θεωρείται πως αντιμετωπίζει την στυτική δυσλειτουργία και πως αυξάνει τη σεξουαλική ορμή τόσο στους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Τα συστατικά y-cadineneand και 1,8-cineole, ευνοούν την παραγωγή τεστοστερόνης. Η Damiana είναι ένα διάσημο και αξιόπιστο αφροδισιακό βότανο από την εποχή των Μάγια.

  • L-αργινίνη 

Η L-αργινίνη αιθυλεστέρας διευρύνει τις φλέβες και επιτρέπει μεγαλύτερη ροή αίματος για ταχύτερη επούλωση και στύσεις που διαρκούν, γιατί απορροφάται καλά από το δέρμα. 

  • Βιταμίνη Ε

Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση


Το μασάζ του πέους

Θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να είστε μόνοι και ανενόχλητοι για 30 λεπτά έως μία ώρα.

Το πέος θα πρέπει να είναι καθαρό, και πρέπει να κάνετε ντους. Θα χρειαστεί να ανοίξετε τους πόρους στο δέρμα σας, με ζεστό νερό γύρω από το πέος σας για 5 λεπτά. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ντους βάλτε μια ζεστή πετσέτα, βρεγμένη με ζεστό νερό και στραγγισμένη, γύρω από το πέος. Επαναλάβετε τρεις φορές το ντους ή την εφαρμογή ζεστής πετσέτας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Το πέος πρέπει να είναι σε στύση και μπορεί να χρειαστεί ένα βίντεο πορνό ή ένα περιοδικό. Θα πρέπει επίσης να έχετε τα εξής: Χαρτοπετσέτες και μία πετσέτα.

Μετρήστε το πέος σας, τόσο στο μήκος και το πλάτος. 

Διαβάστε, επίσης,

Εσείς πόσους πόντους τον έχετε;

  • Βγάλτε τα ρούχα σας και να βρείτε μια άνετη καρέκλα ή καθίστε στον καναπέ. 
  • Τοποθετήστε την πετσέτα πάνω στην καρέκλα, έτσι ώστε να κρέμεται προς τα κάτω. Όταν κάθεστε στην πετσέτα, η πετσέτα θα πρέπει να καλύπτει την καρέκλα για να μην λεκιαστεί από την κρέμα.
  • Εφαρμόστε αρκετή κρέμα για να καλύψει το πέος σας, και βάλτε και στο κεφάλι.
  • Τρίψτε την κρέμα στο πέος σας, με ομοιόμορφο μασάζ σε όλες τις περιοχές. Ο οργασμός δεν είναι απαραίτητος και πρέπει να παρατείνετε τη στύση όσο το δυνατόν περισσότερο. 
  • Όταν τελειώσετε ξεπλύνετε την κρέμα με ζεστό νερό και μην χρησιμοποιήσετε σαπούνι. Το πέος σας θα πρέπει να είναι ολισθηρό.
  • Επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε, αλλά πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
  • Θα πρέπει, επίσης, να κάνετε απαλό τέντωμα τραβώντας το κεφάλι μακριά από το σώμα όσο το δυνατόν συχνότερα. Αυτό μπορεί να γίνει και κατά την ούρηση ή στο μπάνιο ή στο ντους. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικές ποσότητες κρέμας. Εάν υποφέρετε από πρόωρη εκσπερμάτιση επικεντρωθείτε στη διατήρηση της στύσης, και  συμπιέστε το πέος.
  • Το μέσο πέος είναι περίπου 15 εκατοστά μακρύ. Μπορείτε να αυξήσετε το μήκος, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να αυξήσετε το πλάτος.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αυξήσετε το μήκος είναι μέσω ασκήσεων.

Κάθε φορά που βλέπετε το πέος σας να συρρικνώνεται τραβήξτε το μακριά από το σώμα σας.

Οι μύες που χρησιμοποιούνται για την ούρηση είναι οι ίδιοι μύες που απαιτούνται για να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωση:

Όταν ουρείτε, πιέστε προς τα κάτω για να σταματήσετε την ροή των ούρων. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε έχετε αδύναμους μυς. Πιέστε και κρατήστε το πατημένο και διακόψτε την ροή των ούρων για μόλις ένα δευτερόλεπτο, και μετά αφήστε το. Επαναλάβετε αυτό όσες φορές μπορείτε, μέχρι να τελειώσουν όλα τα ούρα από την ουροδόχο κύστη. Θα πάρει κάποιο χρόνο και προσπάθεια, αλλά με εξάσκηση σε λίγο καιρό θα τα καταφέρετε. Εκτελέστε αυτή την άσκηση κάθε φορά που ουρείτε.

Μόλις έχετε μάθει την τεχνική αυτή, θα πρέπει να κάνετε την άσκηση για να σταματάτε την εκσπερμάτιση για μια ώρα.

Μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρέμα ως λιπαντικό κατά τη σεξουαλική επαφή.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην τρώτε την κρέμα! 

Μην ζεσταίνετε την κρέμα!

Μην κάνετε σεξ ή πεολειξία με την κρέμα.

Αποθηκεύστε τη σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κρατήστε το καπάκι κλειστό, όταν δεν είναι σε χρήση, και κρατήστε την κρέμα μακριά από το νερό.

Αποφύγετε τα παρακάτω:

Βάρη ή ταινίες βάρος για να μεγαλώσετε το πέος, γιατί μπορεί να τις τοποθετήσετε σε λάθος μέρος και αυτό θα αποκτήσει καμπύλη.

Υπάρχουν πολλές μορφές προϊόντων ενίσχυσης του πέους, όπως χάπια, έμπλαστρα και τοπικά έλαια. 


Πώς λειτουργεί η άσκηση του λείου μυός

Περίπου το 50 τοις εκατό του πέους αποτελείται από λείους μυς, αλλά στο πέος αντιδρούν με ένα τρόπο παρόμοιο με τους γραμμωτούς μυς στις ασκήσεις και στην εκγύμναση. Αυτό οδηγεί σε διαίρεση των κυττάρων και σε συνακόλουθη αναγέννησή τους, γεγονός που καθιστά το πέος μεγαλύτερο και παχύτερο.

Το ισχυρό στρώμα μυών γύρω από το πέος μπορούν να εκγυμναστούν.

Το ήμισυ περίπου του πέους είναι ορατό έξω από το σώμα και το άλλο μισό απομένει στο εσωτερικό του σώματος, και αποτελείται από συνδέσμους. Αν οι σύνδεσμοι αυτοί επεκταθούν περισσότερο έξω από το σώμα, θα φαίνεται το πέος σας μεγαλύτερο.

Μπορείτε να αυξήσετε το πέος 3-5 εκατοστά σε λιγότερο από 2 μήνες…

Το μασάζ, γενικά, χρησιμοποιείται από τους αθλητές, τους body builders, τους μποξέρ και τους παλαιστές για την ανάπτυξη των μυών και την αντοχή. Το μασάζ αυξάνει τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση και δίνει ενέργεια. Το μασάζ αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα  και, επίσης, βοηθά πολύ στην διαστολή των σπογγωδών ιστών που συγκρατούν το αίμα κατά τη διάρκεια της στύσης και με αυτόν τον τρόπο βοηθούν όχι μόνο στην αύξηση του μεγέθους του πέους, αλλά και στην επίτευξη σκληρής στύσης.

Oι άνθρωποι που ακολουθούν καθιστικό τρόπο ζωής, υποφέρουν από παχυσαρκία ή καρδιοαγγειακά προβλήματα. Οι σωματικά δραστήριοι άνθρωποι έχουν  κεντρικό νευρικό τους σύστημα που ανταποκρίνεται σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα στη λειτουργία ολόκληρου του αναπαραγωγικού συστήματος και η διεύρυνση του πέους γίνεται ταχύτερα και καλύτερα. 


Φυσική κρέμα να μεγαλώσετε το πέος σας  EMEDI® 

Περιέχει λάδι Emu στρουθοκάμηλου, αμυγδαλέλαιο, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο σανδαλόξυλου, έλαιο λιναριού, εκχύλισνα Ginseng, έλαιο Ginkgo Biloba,  αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, έλαιο λεβάντας, αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου, έλαιο βιταμίνης Ε, εκχύλισμα Epimedium, εκχύλισμα Piper nigrum, εκχύλισμα Damiana, L-αργινίνη  

Εκτέλεση

Να ανακινείτε πριν από κάθε χρήση.

Σε λίγους μήνες θα αποκτήσετε ένα ισχυρό, μεγαλύτερο πέος και καλύτερη σκληρή στύση

Είναι λάδι για επιμήκυνση πέους, αύξηση του πλάτους του πέους και σκληρή στύση.

Λειτουργεί μαζί με καλό και συχνό μασάζ.

Σε χρήση νέου καλλυντικού, συνιστάται να κάνετε ένα ‘mini-patch test’ με την εφαρμογή της ουσίας στον έσω αγκώνα ή στον καρπό για 24 ώρες και την παρατήρηση για τυχόν αντιδράσεις.

Να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά καλλυντικά που δεν περιέχουν πρόσθετα parabens και sulfate και να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Επικοινωνήστε με την  EMEDI για να σας  προμηθεύσουμε με το πολυτελές λάδι επιμήκυνσης του πέους (2111820506).

Να το διατηρείτε σε δροσερό μέρος και να το κλείνετε αεροστεγώς 

Ζητήστε από την EMEDI να σας παρασκευάζει το εξατομικευμένο, βιολογικό, θεραπευτικό, λάδι για ισχυρό, μεγαλύτερο πέος και καλύτερη, σκληρή στύση, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας…

  

Διαβάστε, επίσης,

Μια αράχνη μεγαλώνει το πέος σας

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Φάρμακα που προκαλούν στυτική δυσλειτουργία

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Πεϊκές προθέσεις

Προθέσεις πέους και πεοπλαστική

Τα μυστήρια της στύσης

Πώς η ουλίτιδα προκαλεί προβλήματα στη στύση

Μέθοδος βελτίωσης της σεξουαλικής υγείας στους άνδρες

Πώς προτιμούν το πέος οι γυναίκες

Πώς οι άντρες μπορούν να ενισχύσουν την σεξουαλικότητά τους

Άγχος επίδοσης και στύση

Ρινικό σπρέι για αύξηση της λίμπιντο στους άνδρες

Epimedium για έντονη ερωτική επιθυμία

BodyWork για καλύτερο σεξ

Σε μόνιμη στύση

Δρεπανοκυτταρικά Σύνδρομα

Συμπληρώματα διατροφής για καλύτερη σεξουαλική ζωή στους άνδρες

Εσείς ποιος λέτε ότι περνάει χειρότερα;

Χρήσιμες πληροφορίες για το πέος

Εσείς πόσους πόντους τον έχετε;

Οι μεγαλύτερες επιθυμίες ενός άνδρα

Ασκήσεις Κέγκελ για σεξουαλική υγεία

Εσείς μήπως τον έχετε μεγάλο;

Άνδρες, μήπως το ηθικό είναι πεσμένο;

Αυξήστε το πέος σας τουλάχιστον 3 εκατοστά

Για πέη μικρότερα του φυσιολογικού

Γυμνός στο μπαλκόνι

Σεξ στο κρύο

Επιμήκυνση πέους με ασκήσεις Kegel

www.emedi.gr

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΣέρι
Επόμενο άρθροΧρήσιμες ιατρικές συνταγές με τρίβολο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ