Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΣυσφιγκτικός ορός στήθους

Συσφιγκτικός ορός στήθους

Πολύ καλό λάδι για να κάνετε σύσφιξη και ανόρθωση στήθους

Όμορφο στήθος με ορό σύσφιξης

Συσφικτική κρέμα στήθους  EMEDI BIO

Περιέχει: Λάδι καρύδας, Argan oil, Gel Aloe Vera, Aμυγδαλέλαιο, Λάδι μαύρου κύμινου, Λάδι Wild Yam, Λάδι Serenoa Repens, Εκχύλισμα από άχυρα, Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, Αιθέριο έλαιο γεράνι, Έλαιο βιταμίνης Ε, Αιθέριο έλαιο φασκόμηλο, Αιθέριο έλαιο μάραθου, αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου, Αιθέριο έλαιο μέντας, Αιθέριο έλαιο τριγωνέλλας

Εφαρμογή της συσφιγκτικής κρέμας στήθους  EMEDI BIO

  • Πλύνετε και καθαρίστε το στήθος σας και την περιοχή του στήθους με ζεστό νερό για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.
  • Στεγνώστε την περιοχή του στήθους, απαλά με πετσέτα.
  • Βάλτε 5 έως 6 σταγόνες στην παλάμη σας από τον ορό και τρίψτε με τις παλάμες σας για περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί το λάδι.
  • Με τον αντίχειρά σας στο εξωτερικό του μαστού και τα δάχτυλά σας κάτω από το στήθος απλώστε τον ορό σε όλο του μαστού με ανοδική κίνηση.
  • Κρατώντας με το δεξί χέρι το δεξί μαστό κάντε μασάζ κυκλικό με ανοδική πορεία και σύμφωνα με την φορά των δεικτών του ρολογιού στον αριστερό σας μαστό. Μετά κρατώντας τον αριστερό μαστό με το αριστερό σας χέρι κάντε με το δεξί χέρι μασάζ κυκλικό και σύμφωνα με την φορά των δεικτών του ρολογιού  στον αριστερό μαστό. Κάντε 30 φορές, ανοδικό κυκλικό μασάζ σε κάθε μαστό. Αυτό το μασάζ θα ενισχύσει την δράση του ορού.
  • Με το κάθε χέρι σε κάμψη καλύψτε με τα δάχτυλα το στήθος σας, με το δεξί χέρι το δεξί στήθος και με το αριστερό χέρι το αριστερό στήθος. Με ελαφρά κίνηση πιέστε ένα ένα τα δάχτυλά σας από κάτω προς τα πάνω χωρίς να τα μετακινείτε. Να αποφύγετε τη περιοχή της θηλής, επειδή είναι ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να ερεθιστεί. Κάντε ελαφρύ μασάζ στο στήθος σας για περίπου 15-20 λεπτά.
  • Το στήθος σας έχει απορροφήσει πλήρως τον ορό μέσα στο δέρμα και θα βελτιώσει την υγεία του δέρματος.

Παρακολουθήστε στα πολυμέσα τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε μασάζ στο στήθος σας

Εφαρμόστε αυτόν τον ορό δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Να κάνετε μασάζ 15 έως 20 λεπτά για να απορροφηθεί ο ορός από το στήθος σας.

Συμβουλές:

Είναι πιο αποτελεσματικό να χρησιμοποιήσετε τον ορό μετά από ένα ζεστό μπάνιο.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κάντε μασάζ με τον ορό τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα (το πρωί και το βράδυ).

Αναμενόμενα αποτελέσματα του προϊόντος:

Ημέρες 1-2: Το μείγμα του ορού διεισδύει στα κύτταρα του μαστού και μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη των μαστικών αδένων και των ιστών.

Ημέρες 7-9: Γίνεται  κυτταρική ενεργοποίηση. Μπορείτε να δείτε μια ελαφρά βελτίωση στο στήθος σας. Η σύσφιξη του στήθους σας έχει αρχίσει να φαίνεται.

Ημέρες 20-30: Γίνεται ανάπτυξη των μαστών. Τον 1ο μήνα θα παρατηρήσετε αξιοσημείωτες αλλαγές. Συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ορό καθημερινά, δύο φορές την ημέρα για να ανακτήσετε την σφριγιλότητα του στήθους σας.

Πάνω από δύο μήνες: Η βελτίωση του στήθους μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τώρα μπορείτε να κάνετε μασάζ στο στήθος σας περίπου 4 έως 6 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το μείγμα ορού έχει, συνήθως, μια ζωή δύο μηνών, ώστε να πρέπει να παίρνετε έναν καινούριο, κάθε δύο μήνες.

Η γιόγκα και κάποιες ασκήσεις μπορεί να βοηθήσουν στην σύσφιξη στήθους. Καθώς, οι γυναίκες μεγαλώνουν, με τη φθορά του χρόνου, το στήθος χαλαρώνει και κρεμάει. Επίσης, πολλές γυναίκες επιθυμούν μεγαλύτερο στήθoς.

Κάντε κολύμπι. Μισή ώρα στην πισίνα σε τακτική βάση μπορεί να σφίξει τους μυς των μαστών σας.


Εκτός από τις ασκήσεις σύσφιξης, μπορείτε να δοκιμάσετε και σπιτικές μάσκες για να ενισχύσετε τη σταθερότητα και την ανάπτυξη των ιστών των μαστών σας.

-Μάσκα μαστών με γιαούρτι και αυγό για σύσφιξη 

Είναι εύκολη συνταγή κατάλληλη για όλους τους τύπους μαστών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη μάσκα όσο συχνά θέλετε.

Υλικά

  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά της σούπας έλαιο βιταμίνης Ε

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και κάνετε μασάζ ομοιόμορφα στους μαστού σας,  αφήστε το για 20-25 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

-Μάσκα μαστών με μήλο για σύσφιξη

Υλικά

  • 2 μήλα
  • 4 φλιτζάνια γάλα

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα μήλα και τα ρίχνετε στο γάλα σε ένα μπολ. Βράζετε μέχρι να πάρετε μια παχιά πάστα, αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια κάνετε μασάζ στο στήθος σας. Αφήστε για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό για να βοηθήσετε να σφίξει το δέρμα.

-Μάσκα μαστών με τριγωνέλλα για αύξηση

  • 4 κουταλιές της σούπας τριγωνέλλα η ελληνική ή Fenugreek ή Trigonella foenum-graecum σε σκόνη
  • Νερό (αρκετό για να κάνει μια πάστα)

Εκτέλεση

Αναμείξτε τα δύο συστατικά καλά για να κάνετε μια πάστα και κάντε μασάζ στο στήθος σας για λίγα λεπτά με κυκλική κίνηση. Αφήστε την πάστα για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

-Μάσκα μαστών με ξινή κρέμα για αύξηση 

Αυτή η μάσκα είναι αποτελεσματική για την αύξηση των μαστών  και τρέφει επίσης το δέρμα του στήθους σας. Ανακατέψτε 120 ml ξινή κρέμα με ένα κρόκο αυγού σε ένα μπολ, προσθέστε 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και στη συνέχεια εφαρμόστε την ομοιόμορφα στο στήθος και αφήστε τη για 30 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

-Μάσκα μαστών με μάραθο για αύξηση

Αναμείξτε 3 κουταλιές της σούπας σπόρους μάραθου σε μισό φλιτζάνι μουρουνέλαιο σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι οι σπόροι μάραθου να γίνουν κόκκινοι, το φιλτράρετε και το αφήνετε να κρυώσει και κάνετε μασάζ στο στήθος σας και το αφήνετε για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε με χλιαρό νερό. 

-Μάσκα μαστών με αγγούρι και κρόκο για τόνωση

Υλικά

  • 1 αγγούρι μεγάλο
  • 2 κρόκους αυγών
  • 2 κουταλάκι του γλυκού κρέμα γάλακτος 

Εκτέλεση

Κάντε ένα μείγμα από το λιωμένο αγγούρι και τους κρόκους αυγού και απλώστε πάνω και γύρω από τα στήθη κάθε μέρα. Αφήστε το μείγμα για τουλάχιστον μισή ώρα. Μετά από αυτό ξεπλύνετε με κρύο νερό. Θα παρατηρήσετε βελτίωση μέσα σε μία εβδομάδα. Κάντε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα για να ενισχύσετε τους ιστούς των μαστών. Το ασπράδι είναι, επίσης, χρήσιμο για τη χαλάρωση του στήθους, λόγω των υδροηλεκτρικών λιπιδίων που περιέχει.

-Μάσκα μαστών με ασπράδι αυγού για σύσφιξη

Υλικά

  • 1 ασπράδι
  • 1 αγγούρι σε χυμό

Χτυπάτε 1 ασπράδι μέχρι να πάρει μια κρεμώδη υφή. Εφαρμόστε τη μάσκα στο στήθος σας και αφήστε το να παραμείνει έτσι για 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με το χυμό αγγουριού και μετά με δροσερό νερό. Κάντε τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα.

-Κάντε Μασάζ με Aloe Vera gel ή Αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο

Η αλόη βέρα κάνει σύσφιξη του δέρματος και έχει αντιρυτιδικές ιδιότητες. Το μασάζ, επίσης,  τονώνει το στήθος.

Το αμυγδαλέλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ανορθώνει το στήθος. Τ

Το ελαιόλαδο μπορεί να ενισχύσει την στεγανότητα του δέρματος και την υφή. Με μασάζ στο στήθος σας με ελαιόλαδο καθημερινά, μέσα σε λίγες ημέρες, θα δείτε βελτίωση. Το ελαιόλαδο είναι ανεξάντλητη πηγή παραγόντων για την πρόληψη του καρκίνου και λιπαρών οξέων που μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες και θα συμβάλει στην ενίσχυση του τόνου και της σύνθεσης του δέρματος. Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στις παλάμες σας και τρίψτε τις μεταξύ τους για την παραγωγή θερμότητας. Τρίψτε τις παλάμες σας πάνω από το στήθος σας με μια ανοδική κίνηση. Κάντε μασάζ για περίπου 15 λεπτά για να ενισχύσετε τη ροή του αίματος και να επισκευαστούν τα κύτταρα των μαστών. Κάντε το 5 φορές κάθε εβδομάδα.

-Κάντε μασάζ με πάγο
Το μασάζ με πάγο κάνει τον ιστό να συρρικνωθεί. Πάρτε 2 παγάκια και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις γύρω από κάθε ένα από τα στήθη σας για 1 λεπτό. Στεγνώστε το στήθος με μια λεπτή πετσέτα. Κάντε το αυτό, συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

-Διατροφή για στητό στήθος

Η διατροφή έχει ιδιαίτερη σημασία για σφιχτό στήθος. Αυτό συμβαίνει επειδή τα στήθη κατέχονται από ορισμένους μυς που πρέπει να ενισχυθούν με πρωτεϊνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, ασβέστιο και μέταλλα (ντομάτες, λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο, καρότο, κρέας κ.λπ.) 

  BIO

Εκτός από τη σφριγηλότητα, θα αναπτυχθεί και το στήθος σας.

Είναι ορός για γέμισμα στήθους και ανόρθωση στήθους.

Σε χρήση νέου καλλυντικού, συνιστάται να κάνετε ένα ‘mini-patch test’ με την εφαρμογή της ουσίας στον έσω αγκώνα ή στον καρπό για 24 ώρες και την παρατήρηση για τυχόν αντιδράσεις.

Να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά καλλυντικά που δεν περιέχουν πρόσθετα parabens και sulfate και να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Επικοινωνήστε με την  EMEDI για να σας  προμηθεύσουμε με τον πολυτελή ορό σύσφιξης του στήθους (00306974639366).

Να το διατηρείτε σε δροσερό μέρος και να το κλείνετε αεροστεγώς.

Να το χρησιμοποιείτε μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Ζητήστε από την EMEDI να σας παρασκευάζει το εξατομικευμένο, βιολογικό, θεραπευτικό, ορό για τη σύσφιξη και την αύξηση των μαστών, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας…

Μπορείτε να μας στείλετε και μια φωτογραφία σας και ένα ιστορικό των αναγκών του δέρματός σας. 

  BIO

Διαβάστε, επίσης,

Εξαφανίστε τα ογκίδια και τις κύστεις των μαστών

Χρήσιμες πληροφορίες για το έλαιο ηρανθέμων

Η βιταμίνη που θεραπεύει τις κύστεις του μαστού

Μήπως πονάνε οι μαστοί σας;

Τεστ για να ελέγξετε μόνες σας τις ορμόνες σας

Ο καλύτερος διαγνωστικός έλεγχος για τους μαστούς σας

Τα οφέλη από τα φύκια στην υγεία

Κύστεις μαστού

Τα σουτιέν προκαλούν καρκίνο στο μαστό

Το μεγάλο στήθος είναι επικίνδυνο για καρκίνο;

Το στήθος σας πρέπει να είναι ωραίο

Λάδι για μασάζ στο στήθος

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/OSd0dpwixvo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΕσείς πόσο δραστήριοι είστε;
Επόμενο άρθροΣέρι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ