Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑντιγήρανση χωρίς νυστέρι
Array

Αντιγήρανση χωρίς νυστέρι

Σύγχρονες μέθοδοι αντιγήρανσης

 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της γήρανσης του δέρματος είναι οι ρυτίδες, οι δυσχρωμικές αλλοιώσεις με την ανάπτυξη σκούρων και ανοιχτόχρωμων κηλίδων στο δέρμα, η κιτρινωπή χροιά, η απώλεια υγρασίας του δέρματος και της ελαστικότητας, η πάχυνση  και οι ευρυαγγείες, οι ακτινικές υπερκερατώσεις και τα καρκινώματα του δέρματος.

Αντιγήρανση χωρίς νυστέρι

  • Καλλυντικές κρέμες ενυδάτωσης για την ξηρότητα

Κρέμες προσώπου που επιβραδύνουν την φωτογήρανση και αναστρέφουν τις λεπτές ρυτίδες και τις δυσχρωμίες και περιέχουν ουσίες, όπως τα αλφα-υδροξυ-οξέα, τα ρετινοειδή και η βιταμίνη C. 

  • Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση για την αφαίρεση ορισμένων στιβάδων της επιδερμίδας ή και του χορίου για την άμβλυνση των λεπτών γραμμών και των δυσχρωμιών. Η δερμοαπόξεση γίνεται με χημικό ή μηχανικό τρόπο, αλλά και με laser. O χημικός τρόπος είναι το χημικό peeiling με την εφαρμογή ουσιών, όπως τα αλφα-υδρόξυ-οξέα, το τριχλωρικο οξύ (TCA), η φαινόλη κ.ά. Ο μηχανικός τρόπος είναι η χρήση ιατρικών συσκευών για απόξεση.

  • Εμφυτεύματα

Εμφυτεύματα για την άμβλυνση των βαθιών ρυτίδων. Είναι μόνιμα, ημιμόνιμα και απορροφήσιμα. Τα μόνιμα ακόμη και αν δεν είναι αρεστά δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Τα ημιμόνιμα και απορροφήσιμα είναι το υαλουρονικό οξύ, ο υδροξυαπατίτης, το ζωϊκό κολλαγόνο και η αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους, δηλαδή ο γιατρός παίρνει λίπος από ένα σημείο του σώματος του ασθενούς και το μεταμοσχεύει στο άλλο. Το υαλορουνικό οξύ σε διάφορες πυκνότητες είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο και η διόρθωση γίνεται σε ελαφρές ρυτίδες, σε βαθύτερες ρυτίδες, για αντικατάσταση του χαμένου όγκου του προσώπου, για διόρθωση των ατελειών του προσώπου και για διόρθωση του περιγράμματός του και για βελτίωση του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών και για αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος του προσώπου, του ντεκολτέ και των χεριών, με αποτελέσματα που διαρκούν 18 μήνες ανάλογα με τη θέση εμφύτευσης και το χρησιμοποιούμενο υλικό.

  • Botox

Οι ενέσεις Botox η Βοτουλινικής τοξίνης είναι η καλύτερη μέθοδος διόρθωσης των ρυτίδων κίνησης και της χαλάρωσης στο πρόσωπο και το λαιμό. Με το Botox υπολειτουργούν οι μύες που προκαλούν ρυτίδες και ενισχύονται οι μύες που είναι ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να φαίνεται αρυτίδωτο, φρέσκο και ξεκούραστο. Το Botox χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες του άνω προσώπου στο μεσόφρυου, στο μέτωπο και στο πόδι χήνας, στο μέσο και κάτω πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και στον τράχηλο, σε γυναίκες και άνδρες. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε 15ημέρες και διαρκούν 6 μήνες. Οι ενέσεις Botox μπορούν να συνδυασθούν με όλες τις άλλες θεραπείες για την αντιγήρανση.

  • Laser

Είναι κατάλληλο για τις δυσχρωμίες, τις λεπτές ρυτίδες, τις ευρυαγγείες και την τόνωση του δέρματος. Καταρχήν υπάρχουν τα επεμβατικά laser (Laser διοξειδίου του άνθρακα που κάνουν βαθύτερη αναδιαμόρφωση και Laser Er-Yag για επιφανειακή αναδιαμόρφωση) που με επιλεκτική φωτοθερμόλυση επιτυγχάνουν την αφαίρεση στιβάδων του δέρματος με τρόπο ελεγχόμενο και ακριβή, χωρίς να προκαλούν βλάβη των γύρω ιστών. Στη συνέχεια γίνεται μετεμφύτευση και δημιουργία νέου κολλαγόνου από το γειτονικό δέρμα και τους θύλακες τριχών. Υπάρχουν, όμως και τα μη επεμβατικά Laser με τα οποία δεν προκαλείται τραυματική βλάβη, αλλά γίνεται αναδιάρθρωση και εναπόθεση νέου κολλαγόνου με ήπιο τρόπο. Η βλάβη που προκαλείται είναι κλασματική (Fractional Laser). Τα Fractional Laser είναι του διοξειδίου του άνθρακα και το Fraxl-Restore. Στο laser οι προσδοκίες των ασθενών πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Απαιτούνται πολλές θεραπείες με μεσοδιαστήματα 3-5 εβδομάδων για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Παραγγείλετε τον αποτελεσματικότερο ορό αντιγήρανσης EMEDI BIO πατώντας εδώ!!!

Τα καλύτερα συμπληρώματα για αντιγήρανση

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα καλύτερα συμπληρώματα για αντιγήρανση

Διαβάστε, επίσης,

Πώς να αναζωογονήσετε το δέρμα σας

Να θυμάστε να κάνετε απολέπιση

Ορός σύσφιξης προσώπου

Scrub προσώπου για τις δυσχρωμίες και τις ρυτίδες

Πώς να αποφύγετε τις ρυτίδες

Μπείτε σε πρόγραμμα αντιγήρανσης τώρα

Το υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες

Γιατί δεν πρέπει να κάνετε πλαστική το καλοκαίρι

Φτιάξτε μόνοι σας κρέμες ματιών

Διμεθυλαμινοαιθανόλη για αντιγήρανση

Τα οφέλη της μαύρης πεύκης στην υγεία

Κολλαγόνο για υγεία και ομορφιά

Τα οφέλη για την υγεία από το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ

Οικονομικό λίφτινγκ

Πόσιμο κολλαγόνο που θα φτιάξετε μόνοι σας

Να πίνετε πολύ νερό

Οι τροφές που δεν κάνουν καλό στο δέρμα μας

Ορός αντιγήρανσης για το βράδυ

Η καλύτερη θεραπεία για τις ρυτίδες

Κοκτέιλ φαρμάκων επιβραδύνει τη γήρανση

Για υγιή μαλλιά, όμορφο δέρμα και δυνατά νύχια

Η καλύτερη φροντίδα αντιγήρανσης

Νέες θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος

Η ανανέωση του σώματος

Οι βιταμίνες της ομορφιάς

Τα βλαστοκύτταρα στην πλαστική χειρουργική

Δερμοαπόξεση

Botox και κατάθλιψη

Ειδικές κρέμες προσώπου

Frotox

Botox

Η φυσικότητα είναι το ζητούμενο

Βιταμίνες για κρέμες προσώπου

Ανδρική περιποίηση

Οι ρυτίδες από το κάπνισμα

Ultherapy

Φωτοανάπλαση για θεραπεία προσώπου

Κρέμες ματιών

Η κυτταρική θεραπεία για τις ρυτίδες

Κρέμες από δηλητήριο φιδιών

Οι επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην υγεία

Όλα τα μυστικά για να διώξετε τις ρυτίδες

Το υαλουρονικό οξύ για τις ρυτίδες

Τι να κάνετε με τις ρυτίδες στο λαιμό

Κρέμα προσώπου με γανόδερμα

Έξυπνοι τρόποι να μειώσετε τις ρυτίδες σας

Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες της βαζελίνης

www.emedi.gr

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ