Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΘέλετε να αποκτήσετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα;

Θέλετε να αποκτήσετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα;

Το MGN-3 Arabinoxylan Compound ή BioBran δυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει σε όλους τους ανθρώπους να είναι ισχυρό.

Υπάρχουν και κάποιες ασθένειες, όπως τα λοιμώδη νοσήματα, οι χρόνιες παθήσεις, τα αυτοάνοσα νοσήματα και ο καρκίνος που η ανάγκη ύπαρξης ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος είναι επιτακτική.

Το MGN-3 Arabinoxylan Compound ή BioBran είναι σύμπλεγμα Αραβινοξυλάνης πίτουρου ρυζιού και έχει την ικανότητα να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα ενεργά συστατικά του πίτουρου ρυζιού έχουν την ικανότητα να αυξάνουν την δράση των nk- κυττάρων κατά 300% σε δύο εβδομάδες, αλλά και των Τ και Β κυττάρων κατά 200 και 150% αντίστοιχα. Επίσης, τα ενεργά συστατικά του πίτουρου ρυζιού μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή φυσικών αντισωμάτων και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα κύτταρα nk-natural killer είναι υποομάδα των λεμφοκυττάρων του αίματος και είναι από τα κυριότερα κύτταρα της άμυνας του οργανισμού. Ένα μόνο τέτοιο κύτταρο-NK μπορεί να εξοντώσει 27 κύτταρα εισβολείς (μικροργανισμοί, ιοί, καρκινικά κύτταρα).

Οι διασπασμένες αραβινοξυλάνες απορροφούνται στο λεπτό έντερο, μετά εισέρχονται στο αίμα και προσκολλούνται στην επιφάνεια των nk- κυττάρων και τα ενεργοποιούν. Η ενεργοποίηση αυτή αυξάνει, επίσης, την δράση των Τ και Β λεμφοκυττάρων και απελευθερώνεται η φυσική πρωτεϊνη η ιντερφερόνη. Συγχρόνως, ενεργοποιούνται και άλλοι αμυντικοί μηχανισμοί, όπως τα μακροφάγα και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος οι ίνες αποβάλλονται, χωρίς άλλη αφομοίωση.

Το MGN-3 Arabinoxylan Compound ή BioBran παράγεται από φυσικά συστατικά πίτουρου ρυζιού. Η ημικυτταρίνη Β είναι μια υδατοδιαλυτή διαιτητική ίνα που αποτελεί το 5% της μάζας του ρυζιού. Η αραβινοξυλάνη δεν μπορεί να εισέλθει φυσιολογικά στο αίμα, αλλά αποβάλλεται από τον οργανισμό σαν απλή ίνα. Αν όμως, το μόριό της μικρύνει εισέρχεται στο αίμα και γίνεται λειτουργική. Αυτό γίνεται με φυσική διάσπαση από τα ένζυμα του μανιταριού shitake. Έτσι, το BioBran είναι φυσικό σύμπλεγμα αραβινοξυλάνης, από εκχύλισμα πίτουρου ρυζιού που έχει υποστεί απλή διάσπαση με φυσικά ένζυμα.

Η  τροποποιημένη αραβινοξυλάνη από πίτουρο ρυζιού (MGN-3 / BioBranR) διεγείρει τα τύπου-1 κύτταρα στο ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει τη δραστικότητα των  ΝΚ κυττάρων. Σε σάρκωμα εξαφανίζει ακόμη και τις πνευμονικές μεταστάσεις. Η Αραβινοξυλάνη είναι ένα φυτικό εκχύλισμα το οποίο, συνήθως, χρησιμοποιείται ως διαιτητικό συμπλήρωμα. Η σύνθεσή της είναι ημικυτταρίνη, ένας συνδυασμός σακχάρων τα οποία υπάρχουν τόσο στο πρωτοβάθμιο όσο και δευτεροβάθμιο κυτταρικό τοίχωμα πολλών δημητριακών, του ρυζιού (ή ακόμη και του ξύλου). Η Αραβινοξυλάνη είναι ένα από τα κύρια συστατικά των διαλυτών και αδιάλυτων διαιτητικών ινών οι οποίες φαίνονται να ασκούν διάφορα οφέλη στην υγεία. Πιστεύεται να ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τον μεταβολισμό της γλυκόζης, γεγονός το οποίο ωφελεί τα άτομα τα οποία πάσχουν από διαβήτη τύπου 2. Αποτελεί ένα δομικό στοιχείο των διαιτητικών ινών απαραίτητο για την υγιή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Από χημικής άποψης, είναι μια πολυμερής ένωση αποτελούμενη από αραβινόζη, και ξυλόζη (σε μερικά φυτά απαντάται και γαλακτόζη). Και τα δύο αυτά συστατικά είναι πεντόζες, σάκχαρα τα οποία βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα των φυτών. Βοηθούν δομικά στην ενίσχυση των φυτικών κυττάρων, ώστε να χρησιμεύσουν ως στοιχεία αποθήκευσης για φαινολικά οξέα όπως το φερουλικό οξύ. Αυτά τα φαινολικά οξέα εξυπηρετούν διάφορες βιολογικές λειτουργίες στο κύτταρο συμπεριλαμβανομένης της άμυνας κατά των μυκητιασικών λοιμώξεων. Δομικά αποτελείται από ένα σχετικά μεγάλο μοριακό βάρος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό και να λειτουργεί σαν βοήθεια του γαστρεντερικού συστήματος. Ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί πλήρης απορρόφησή της, είναι να διασπαστεί σε μικρότερα κομμάτια ώστε να εισέλθει στο αίμα και έτσι να μπορέσει να γίνει περισσότερο λειτουργική. Η αραβινοξυλάνη είναι διασπασμένη (με υδρόλυση) διαιτητική ίνα πίτουρου ρυζιού. Η διάσπασή της επιτυγχάνεται με επίδραση εκχυλίσματος ενζύμου από το μανιτάρι Shiitake, ώστε να μειωθεί το μοριακό της βάρος (άρα και το μέγεθός της) και έτσι να μπορεί να απορροφηθεί από το ανθρώπινο σώμα. Αυτός είναι ο λόγος όπου τα συστατικά του συμπλέγματος Αραβινοξυλάνης του BioBran έχουν τελικά μικρότερο μοριακό βάρος από τις φυσικές αραβινοξυλάνες, ώστε να επιτυγχάνεται η σταδιακή απορρόφησή τους από το λεπτό έντερο.

Η αυξημένη φαγοκυτταρική λειτουργία από τα μακροφάγα από τις λεκτίνες γκι (Iscador) και την τροποποιημένη αραβινοξυλάνη φαίνεται να έχει αθροιστική δράση,  λόγω της διεγερτικής δράσης της αραβινοξυλάνης σε διάφορες φυτικές λεκτίνες (Φυτοαιμαγλουτινίνη, Κονκαναβαλίνη-Α κ.ά).

Η δοσολογία του BioBran

Καλύτερα να καθορίζεται από τον γιατρό σας

H δοσολογία μπορεί να είναι 15 mg/kg ή 30 mg/kg ή 45 mg/kg.

Για συντήρηση και πρόληψη: 500 mg

Για μετεγχειρητική βοήθεια και ιώσεις: 1000 mg 

Για καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες: 3000 mg για 2 μήνες, μετά 2000 mg για 4 μήνες και μετά 1000 mg για συντήρηση.

Σε παιδιά:

Για συντήρηση και πρόληψη: 125 mg

Για μετεγχειρητική βοήθεια και ιώσεις: 250 mg 

Για καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες: 500 mg για 2 μήνες, μετά 250 mg για 4 μήνες και μετά 125 mg για συντήρηση.

Οι ταμπλέτες καταπίνονται με λίγο νερό ή μασιούνται μαζί ή μετά το φαγητό.

Η σκόνη διαλύεται σε λίγο νερό, χυμό ή γάλα ή σε γιαούρτι ή απευθείας στο στόμα.

Τo BioBran πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή σε μεταμοσχεύσεις και σε συγχορήγηση με αντιπηκτικά.

Διαβάστε, επίσης,

Θεραπεία του καρκίνου με φυτικά ανοσοτροποποιητικά

Πώς θα θεραπεύσετε μόνοι σας τον καρκίνο σας

Να χρησιμοποιείτε φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο σας

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

www.emedi.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19

Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από εμβόλια mRNA COVID-19. Οι κυριότερες είναι οι καρδιoαγγειακές επιπλοκές, οι θρομβώσεις και η θρομβοπενία. Επιμέλεια παρουσίασης  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ