Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΤα μη φυσικά τρόφιμα και ροφήματα

Τα μη φυσικά τρόφιμα και ροφήματα

Δεν είναι υγιεινά και προκαλούν καρκίνο

Τα επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα, με συντηρητικά, εμπλουτισμένα, προμαγειρεμένα, με τεχνητές αρωματικές ύλες, τα γενετικά τροποιποιημένα, τα βελτιωμένα, τα εκτεθειμένα σε αέρια ωρίμανσης, τα ακτινοβολημένα και τροποποιημένα τρόφιμα έχουν μηδενική θρεπτική αξία, δεν είναι υγιεινά και προκαλούν καρκίνο. 

Ο καρκίνος οφείλεται στον προοδευτικό υποσιτισμό των κυττάρων. Ο καρκίνος εκδηλώνεται όταν ο οργανισμός δεν προσλαμβάνει ότι χρειάζεται για να αναπτυχθεί. Ο πυρήνας του κυττάρου για να επιβιώσει και να προλάβει την καταστροφή των οργάνων εξαιτίας του υποσιτισμού και της ενεργειακής εξάντλησης μεταλλάσσεται και λειτουργεί αναερόβια.

Τα αναερόβια κύτταρα τρέφονται από τα απόβλητα…

Σταματήστε να τρώτε προτηγανισμένες πατάτες. Είναι γεμάτες με καρκινογόνα λίπη και συντηρητικά!!! Σταματήστε να τρώτε τεχνητά τρόφιμα. Το σώμα δεν μπορεί να τα πέψει, προκαλούν δυσκοιλιότητα, συσσωρεύονται στο έντερο και προκαλούνται πολλές διατροφικές ανεπάρκειες.

Τα χημικά πρόσθετα και τα ενισχυτικά γεύσης είναι καρκινογόνα.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι υγιεινοί;

Η αλήθεια είναι ότι τα τρόφιμα που θερμαίνονται και μαγειρεύονται στον φούρνο μικροκυμάτων έχουν μειωμένη θρεπτική αξία. Η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και τα ιχνοστοιχεία εξουδετερώνονται στο φούρνο μικροκυμάτων. 

Οι φούρνοι μικροκυμάτων καταστρέφουν τις μοριακές δομές των τροφίμων. Καταστρέφουν την υγρασία των τροφίμων, διασπούν τα μόρια της τροφής και αναδιατάσσουν τη χημική τους σύνθεση σε νέους σχηματισμούς και το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Τα επικίνδυνα τρόφιμα που κυκλοφορούν στην αγορά

Το έλαιο canola, η ασπαρτάμη, το γλουταμινικό μονονάτριο, τα επεξεργασμένα κρέατα και πολλά πολλά άλλα…

Τα καρκινογόνα ραφιναρισμένα και υπερθερμασμένα λίπη και έλαια, τα τεχνητά χρώματα, τα χημικά πρόσθετα, τα συντηρητικά, τα εντομοκτόνα επικαλύπτουν τις κυτταρικές μεμβράνες με αδιαπέραστες στρώσεις κολλώδους και λιπαρού υλικού. Τα κύτταρα αυτά μπορεί εύκολα να μετατραπούν σε καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα περιβάλλονται από ένα στρώμα ινίνης που παίζει σημαντικό ρόλο στην πήξη του αίματος και είναι ινώδης πρωτεϊνη που πολυμερίζεται και σχηματίζει ένα αιμοστατικό πλέγμα σε ένα τραύμα και κάνει πιο παχιά τα κύτταρα. Η ινίνη παίζει ρόλο και στις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Αυτό το επικάλυμμα ινίνης προστατεύει τα καρκινικά κύτταρα από τα φονικά φαγοκύτταρα, τα λεμφοκύτταρα και τις κυτοκίνες.

Αυτά τα κύτταρα μεταλλάσσονται, αλλά το σώμα έχει την ικανότητα της αυτοϊασης και σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να γίνουν τοξικές θεραπείες γιατί το σώμα είναι πιο ευάλωτο στη χημική τοξίκωση. Όταν το σώμα προσπαθεί να αυτοθεραπευθεί είναι δύσκολο να αυτοπροστατευθεί από τη δηλητηρίαση. 

Η φθορά των υγιών κυττάρων κατά την εξόντωση των καρκινικών κυττάρων μέσω των συμβατικών θεραπειών παράγει νέα, πιο επιθετικά κύτταρα. Οι πιθανότητες επιβίωσης ενός καρκινοπαθούς εξαρτώνται από το πόσο στηρίζεται η αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού του.

Οι μη φυσικές τροφές παχαίνουν τις κυτταρικές μεμβράνες και τα κύτταρα αναγκάζονται να ζήσουν σε αναερόβιο περιβάλλον. Να αποφεύγετε τις μη φυσικές τροφές. 

Αν πάσχετε από καρκίνο οι πιθανότητες να επιβιώσετε θα αυξηθούν αν καταναλώνετε μόνο βιολογικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς. Έτσι το σώμα σας θα έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπευθεί.

Η αλλαγή της διατροφής μειώνει σε μεγάλο βαθμό την επικινδυνότητα για εκδήλωση του καρκίνου. Η αντικαρκινική δίαιτα μειώνει την επικινδυνότητα για εκδήλωση του καρκίνου κατά 67%.

Όλοι πρέπει να αποφεύγουμε τα τρόφιμα που δεν είναι δημιουργημένα από τη φύση. 

Διαβάστε, επίσης,

Μάθετε τι είναι ο καρκίνος για να μην τον φοβάστε

Μην φοβάστε αν έχετε καρκίνο

Όλα μπορούν να θεραπευθούν

Αντιμετωπίστε εναλλακτικά τον καρκίνο του δέρματος

Διατροφικές συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου

Μην κάνετε προεγχειρητική χημειοθεραπεία για τις ηπατικές μεταστάσεις

Το πέρασμα στην εξατομικευμένη θεραπεία του καρκίνου

Η θεραπεία του καρκίνου στα παιδιά πρέπει να είναι εξατομικευμένη

Τι να κάνετε σε εξαγγείωση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων

Το Glycobloc θεραπεύει τον καρκίνο φυσικά

Αυτοθεραπεία με GcMAF

Πώς η κάνναβη θεραπεύει τον καρκίνο

Ασκήσεις οραματισμού για τη θεραπεία του καρκίνου

Βιβλία για όσους έχουν καρκίνο

Βιβλία για όσους έχουν καρκίνο

Το πάχος είναι αιτία καρκίνου

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα βακτήρια

Εμπιστευθείτε το ογκολογικό συμβούλιο της EMEDI

Το μείγμα βοτάνων της EMEDI για τον καρκίνο

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ